Fabricar Mitjons Personalitzats a Espanya (Barcelona)

Disseny Personalitzat

Mostra Digital

Validació del disseny final

Lliurament Exprés a petició

Compromesos amb el medi ambient

Atenció al Client

Fabricar mitjons personalitzats per a regal, esdeveniments, empreses, esports… maneguets, mitges i molt més!

Fabriquem tot tipus de mitjons, tant de vestir, com esportius, promocionals, casaments i molt més. Disposem també de màquina de transferència tèrmica, per la qual cosa també podem fabricar mitjons estampats.

Fes lliscar i veuràs quins són els passos que seguim per crear el teu mitjó!

Mitjons Personalitzats

Mitjons personalitzats brodats o sublimats

Mitjons Esdeveniments

Tria el disseny per al teu esdeveniment, fira, exposició…

Mitjons personalitzats dibuixos

Mitjons amb Dibuixos

Crea mitjons personalitzats amb dibuixos

Personalitzar Mitjons Esdeveniments

Mitjons Boda

Mitjons personalitzats per al teu casament

Mitjons Personalitzats Esportius

Personalització per a tot tipus desports.

Mitjons Personalitzats Logo

Mitjons amb Logo

Escull el mitjó personalitzat amb el teu logotip.

Mitjons de Nadal

Mitjons per regalar per Nadal?

Personalitzar Mitjons

Mitjons Personalitzats Text

Posa tu Nom al mitjó.

Com fabriquem

els teus mitjons

Com fabricar els mitjons? Utilitzem màquines Lonati mono cilindre, professionals que permeten la regulació de la pressió diferencial, unes costures invisibles (lin-toe), punys antipressió i moltes més característiques.

Si tu pots somiar-ho,

nosaltres podem crear-ho.

Tant si necessites mitjons personalitzats amb el teu disseny únic, colors vibrants i patrons distintius, o busques plasmar la identitat de la teva empresa en un parell de mitjons únics, som aquí per fer-ho realitat. 

Perquè fabricar mitjons mai no havia estat tan fàcil!

Perfect Socks, fabricant de mitjons personalitzats des de 1961

Som una empresa especialitzada en fabricar mitjons personalitzats nascuda el 1961, dedicada a la fabricació i confecció de mitjons, pantys, mitges i maneguets. Realitzem el 100% de la fabricació del mitjó a nivell nacional, concretament a Pineda de Mar (Barcelona).

En els darrers anys ens el mercat s'ha tornat molt competitiu, per la qual cosa com a fabricants hem hagut d'adaptar-nos al gran canvi i innovació tecnològica que requeria. La fabricació del mitjó es realitza amb cotó orgànic amb els corresponents certificats ECO-SOSTENIBLES i lliure de substàncies nocives a màquines Lonati de 200 agulles (Màquines especials per a la producció de mitjons, molt poques a Espanya i amb la major definició possible).

Experiència al sector tèxtil

«L'experiència, la serietat i la satisfacció del client són el que ens defineix, i el que ha aconseguit que tinguem tant d'èxit a la nostra feina.»

La nostra especialització en maneguets, mitges, mitjons tècnics, laborals i personalitzats ens ha fet créixer i agafar experiència en els darrers anys. Amb una gran inversió en tecnologia i innovació perquè els nostres clients puguin gaudir d'un producte totalment personalitzat i adequat als vostres gustos, desitjos i necessitats. Treballem amb empreses, associacions i particulars que tenen com a objectiu promocionar un esdeveniment o bé el seu negoci a través de peces com mitjons o maneguets.

«Som experimentats a fabricar mitjons, per això volem oferir la millor qualitat al millor preu.»

Demana des de les talles més petites fins a les més grans, des dels colors més cridaners fins als més clàssics, tot per obtenir aquest mitjó còmode, original i sobretot personalitzat

Mitjons personalitzats

Gràcies

Juan Pérez
Llegeix més
"Perfect Socks és increïble. Mitjons personalitzats d'alta qualitat amb dissenys únics. M'encanten! Recomanats al 100%."
Sandra Ibáñez
Llegeix més
"Vaig fer una comanda com a detall d'empresa per als treballadors, i l'experiència va ser de 10. Tant l'elaboració del disseny com l'atenció al client van ser bones i ens van posar fàcil en tot moment."
Sergi Colomer
Llegeix més
"Genial qualitat. Especialment els mitjons esportius que són els que nosaltres hem comprat diverses vegades i, com sempre, repetim."
Anterior
Pròxim
Obrir xat
Hola 👋
En què et podem ajudar?