PerfectSocks - Fabricant de Mitjons a Barcelona des de 1961

«No tot és la confecció i fabricació de mitjons, és creació de noves experiències»

ATENCIÓ A

ELS DETALLS.

PERFECT SOCKS és un fabricant de mitjons de Barcelona nascuda el 1961. Com a empresa de gènere de punt dedicada a la fabricació i confecció de mitjons i mitges de tota mena, hem anat evolucionant en els seus productes respecte han anat passant els anys; des dels típics mitjons bàsics fins als colorits i complexos dissenys actuals, i des de la canya alta fins a turmellers i pantys d'avui dia. En els darrers anys ens hem especialitzat en fabricar mitjons tècnics/esportius, laborals i personalitzats. Amb una gran inversió en tecnologia i innovació perquè els nostres clients puguin gaudir d'un producte totalment personalitzat i adequat als vostres gustos, desitjos i necessitats. Treballem amb empreses que tenen com a objectiu promocionar un esdeveniment o bé el seu negoci a través de peces de gènere de punt, concretament amb mitjons, mitges i pantis.

L'experiència, la serietat i la satisfacció del client són el que ens defineix, i el que ha aconseguit que tinguem tant d'èxit a la nostra feina.

 

EXPERIÈNCIA

INNOVACIÓ

Història de la Fàbrica de Mitjons Perfect Socks

Tot comença el 1961 quan Francesc Aragonès, amb màquines Stander i Komets, obre el seu primer petit taller com fabricant de mitjons, on comença a dissenyar i produir el seu mitjons. Durant aquesta primera generació es feien servir màquines circulars de petit diàmetre.

Avui dia, Perfect Socks (la fàbrica de mitjons està ubicada a Pineda de Mar, Barcelona) es troba a la seva segona i tercera generació. Ramon Aragonès (fill de Francesc Aragonès) i Marc i Alex (fills de Ramon Aragonès), són els qui porten les regnes de l'empresa productora de mitjons personalitzats. Actualment, l'empresa compta amb màquines Lonati, molt més modernes que les que va utilitzar el seu pare quan va començar el 1961. Noves màquines que permeten una regulació de la pressió diferencial, unes costures invisibles (lin-toe), punys anti-pressió i una infinitat de millores que permeten un major confort sobre els peus dels nostres clients.

El futur de Perfect Socks passa per la innovació i la personalització dels seus productes, per així satisfer les necessitats i els desitjos dels seus clients.

No dubtis a consultar-nos per poder fabricar el teu mitjó, estarem encantats de poder ajudar-te. Per fer una visita presencial a la fàbrica de mitjons ubicada a Pineda de Mar, sol·licitar una cita prèvia per correu electrònic info@perfectsocks.es o pel telèfon de contacte.

JA PORTEM MÉS DE MIG SEGLE I AIXÒ NO HA FET MÉS QUE COMENÇAR...

Compromís de Qualitat

Tant les nostres màquines com els nostres materials compten amb certificats de qualitat que pots consultar als següents enllaços:

Certificats de les nostres màquines

Certificats dels nostres materials

 

Preguntes Freqüents

Els temps de lliurament solen estar entre 5 i 12 dies naturals (tot i que pot dependre molt de quantitats i dificultats de disseny).

Sí, hi ha la possibilitat de realitzar un lliurament exprés, encara que han de realitzar la consulta i condicions prèviament ja que el cost es pot veure incrementat

El mitjó brodat està compost de 90% cotó, 7% poliamida i 3% elastà. Es produeix un mitjó brodat per a mitjons on tenen menys de 8/9 colors al mitjó, amb figures sense gaires detalls tècnics

El mitjó sublimat està compost de 90% polièster, 7% poliamida i 3% elastà. Es produeix un mitjó sublimat o per a mitjons on apareixen molts colors al mitjó aprox, amb molts detalls petits i difícils que quedin ben definits en un brodat.

Fabriquem en màquines Lonati de 200 agulles

Per tal de començar a treballar una comanda necessitem confirmació de disseny i previ pagament per posar la comanda a la cua. Un cop començat a treballar el mitjó, enviem fotografia del primer mitjó per a prèvia aprovació del disseny. En aquest moment hi ha la possibilitat de realitzar un màxim de 3 canvis al mitjó de possibles modificacions per començar a produir.

 

Realitzar una mostra exclusivament personalitzada té un cost de 100€ + IVA que després es descompta a la comanda final.

Fabriquem de la talla 24 aproximadament fins a la talla 50 aproximadament. Per a comandes superiors a 100 unitats podem dividir la comanda en 2 o més talles diferents.

A part de la bossa individual que oferim inclosa en el preu, disposem d'opcions de packaging personalitzat com ara faixa de cartró normal, faixa Kraft, etiqueta o cartró superior. Tot totalment personalitzat.

Obrir xat
Hola 👋
En què et podem ajudar?