PERSONALITZAR MITJONS
DIVERTITS

PERSONALITZAR MITJONS
ESPORTIUS

PER A PARTICULARS O
EMPRESES

PERSONALITZAR MITJONS AL TEU GUST

Ets imaginatiu? Crea mitjons personalitzats divertits, els mitjons personalitzats Perfect Socks són lopció perfecta per personalitzar mitjons.

Personalitzar mitjons al teu gust

MITJONS PERSONALITZATS ESPORTIUS

Futbol, bàsquet, patinatge, crossfit… o l'esport que prefereixis! Personalitzem els teus mitjons personalitzats esportius per al teu equip o club esportiu.

Mitjons Personalitzats Esportius

MITJONS PERSONALITZATS TURMELLERS

Mitjons curts a l'alçada del turmell, amb el brodat totalment personalitzable. És un mitjó format per diferents parts, les quals poden ser brodades o estampades.

Mitjons Personalitzats Turmellers

MITJONS PERSONALITZATS CANYA ALTA

Podem fabricar mitjons de canya alta, que arriben a un nivell superior de la canyella i del bessó. Podem estampar o brodar qualsevol tipus de disseny a les diferents parts.

MITJONS PERSONALITZATS CANYA ALTA

Mitjons Personalitzats Estampats

Podem sublimar dissenys als nostres mitjons. Utilitzem un procés d´impressió tèrmica per obtenir un disseny, pla o amb relleu.

Mitjons Personalitzats Sublimats

Mitjons Personalitzats Brodats

El producte del brodat és un dibuix que pot representar des de logos, textos, dibuixos i tot allò que vulguis. Arribant així a dalt de tot en el sector del gènere de punt.

MITJONS PERSONALITZATS BRODATS

Vols dissenyar el teu propi mitjó? T'estem esperant!

La personalització del mitjó

Benvingut a la nostra pàgina web de personalització pel teu propi mitjó! Som un Fabricant de Mitjons especialitzat en la personalització, amb el 100% de la fabricació a la nostra fàbrica. Vols destacar amb un estil únic? Personalitza els teus mitjons amb nosaltres!

Aquí a Perfect Socks, podràs personalitzar mitjons amb el disseny, color i mida que tu vulguis i amb la nostra ajuda. Ofregim una àmplia gamma d'opcions perquè puguis crear mitjons que reflecteixin la teva personalitat i estil, o la de la teva empresa, club…. Des de mitjons amb text, mitjons amb fotos o dissenys exclusius, fins a opcions per a esdeveniments especials, som aquí per fer realitat les teves idees.

Amb materials d'alta qualitat com a cotó orgànic reciclat i tècniques de bordatge i impressió avançades, garantim mitjons que no només llueixen genials, sinó que també són còmodes i duradors. ¡¡Personalitza els teus mitjons avui!

5 motius de per què personalitzar mitjons a Perfect Socks

– Som el fabricant final, de manera que el contacte amb nosaltres és més directe i senzill.

Lliurament ràpid. Realitzem lliuraments en 7-10 dies, amb possibilitat de lliuraments express en menys de 5 dies

– Oferim flexibilitat en fer el mitjó. Si necessiteu modificar figures, canvis de color o diferents talles abans de començar la producció.

Atenció personalitzada: oferim una atenció constant 100% personalitzada, mitjançant un telèfon d'atenció al client on ens podràs preguntar tots els dubtes que sorgeixin.

– Preus més econòmics: en ser fabricants, podem mirar d'oferir mitjons personalitzats barats segons la necessitat de cada client.

– Disposem de packaging personalitzat, el que permetrà afegir més personalització i valor al teu mitjó.

Comencem a personalitzar?

Personalització

packaging perfect socks
packaging perfect socks

ACLARACIÓ IMPORTANT.

Tingueu en compte que l'enviament d'aquest formulari correspon a una sol·licitud de pressupost i l'exemple de com quedaria el vostre mitjó us serà enviat a l'email facilitat tan aviat com sigui possible juntament amb el pressupost elaborat.

 

  • Cada mostra física té un cost de 100€ (disseny, posada en màquina i despeses d'enviament) a descomptar de l'import de la comanda.
  • Els colors poden patir una petita variació a causa de les diferents pantalles dordinador des de les quals sobserva.
  • Perfectsocks únicament utilitzarà els logotips de cada client exclusivament per al servei de les comandes.

Gràcies per la vostra confiança.

Obrir xat
Hola 👋
En què et podem ajudar?