Mitjons Esportius Personalitzats

Trieu els mitjons esportius personalitzats amb la millor qualitat i comoditat possible per potenciar el teu rendiment a cada activitat física!

A Perfect Socks, t'oferim una àmplia gamma d'opcions, des de mitjons tècnics per a ciclisme fins a mitjons de running, trekking, crossfit i molt més!

Quan es tracta de materials per a mitjons esportius, oferim dues opcions principals: cotó i soft-air plus. El cotó és una elecció clàssica que ofereix comoditat i transpirabilitat, mentre que el soft-air plus és un material tècnic dissenyat específicament per a mitjons esportius que requereixen una bona compressió, transpiració i, sobretot, comoditat durant l'activitat física intensa.

Personalització

packaging perfect socks
packaging perfect socks

ACLARACIÓ IMPORTANT.

Tingueu en compte que l'enviament d'aquest formulari correspon a una sol·licitud de pressupost i l'exemple de com quedaria el vostre mitjó us serà enviat a l'email facilitat tan aviat com sigui possible juntament amb el pressupost elaborat.

 

  • Cada mostra física té un cost de 100€ (disseny, posada en màquina i despeses d'enviament) a descomptar de l'import de la comanda.
  • Els colors poden patir una petita variació a causa de les diferents pantalles dordinador des de les quals sobserva.
  • Perfectsocks únicament utilitzarà els logotips de cada client exclusivament per al servei de les comandes.

Gràcies per la vostra confiança.

Mitjons Esportius Esdeveniments, Carreres, Equips, Clubs...

Personalitza els teus mitjons esportius per fer-los veritablement únics. Vols representar els colors del teu club esportiu? Vols incorporar el logo del teu equip? O prefereixes afegir el teu nom i número per destacar encara més al camp oa la pista? Tu decideixes com fer que els teus mitjons siguin una extensió de la teva identitat esportiva!

A la nostra comunitat entenem la importància de comptar amb l'equip adequat per maximitzar el teu exercici i gaudir al màxim del teu esport preferit. Per això, ens esforcem per oferir-te mitjons esportius personalitzats que no només siguin funcionals i còmodes, sinó també estèticament atractius i expressius de la teva passió per l'esport.

Potencia el teu estil i el teu rendiment amb els nostres mitjons esportius personalitzats! Contacta'ns avui mateix per començar a dissenyar els teus propis mitjons i portar la teva experiència esportiva al nivell següent.

Obrir xat
Hola 👋
En què et podem ajudar?