Personalització de Mitjons a Particulars

Personalitza els teus mitjons per quantitats baixes: estampats o brodats?

Dóna-li un toc únic als teus mitjons!

A Perfect Socks, oferim el servei de personalització de mitjons a particulars, sense importar si necessites només uns quants parells. Ja sigui que vulguis estampats vibrants o brodats detallats, som aquí per convertir les teves idees en realitat.

 

La nostra personalització et brinda l'oportunitat de crear mitjons que siguin veritablement teus, reflectint el teu estil i la teva personalitat. Tens un disseny especial al cap? Nosaltres ho fem realitat! Ja sigui per lluir el teu logotip corporatiu o per a un esdeveniment especial, estem preparats per portar els teus mitjons al següent nivell.

 

Personalització

packaging perfect socks
packaging perfect socks

ACLARACIÓ IMPORTANT.

Tingueu en compte que l'enviament d'aquest formulari correspon a una sol·licitud de pressupost i l'exemple de com quedaria el vostre mitjó us serà enviat a l'email facilitat tan aviat com sigui possible juntament amb el pressupost elaborat.

 

  • Cada mostra física té un cost de 100€ (disseny, posada en màquina i despeses d'enviament) a descomptar de l'import de la comanda.
  • Els colors poden patir una petita variació a causa de les diferents pantalles dordinador des de les quals sobserva.
  • Perfectsocks únicament utilitzarà els logotips de cada client exclusivament per al servei de les comandes.

Gràcies per la vostra confiança.

No importa si la teva comanda és petita o gran, estem compromesos a satisfer les teves necessitats de personalització de mitjons particulars. Contacta'ns avui mateix i comença a dissenyar els teus mitjons personalitzats!

Obrir xat
Hola 👋
En què et podem ajudar?