Vols mitjons personalitzats? Anem a això:

Mitjons Personalitzats Estampats

No et preocupis per la complicació del teu disseny! 

A PERFECT SOCKS també fem servir sublimació, on estampem els teus dissenys als nostres mitjons perquè puguis lluir dissenys molt complexos ja siguin de la teva empresa, mitjó amb l'escut del club, mitjó d'aniversari, mitjó de casament o simplement amb la teva fotografia preferida. Gràcies a la nostra inversió en tecnologia i innovació hem aconseguit un procés i una qualitat tant de brodat com d'estampació que pocs fabricants de mitjons poden assolir.

Als mitjons personalitzats sublimats, utilitzem un procés d'impressió per obtenir un disseny, que pot ser pla o amb relleu, fent servir planxes gravades i entintades sobre un paper humit a través d'una premsa.

Mitjons Personalitzats Brodats

El producte estrella són els mitjons personalitzats brodats. Comptem amb una maquinària nova, màquines Lonati de 200 agulles per obtenir una màxima definició i qualitat al mitjó, i una mà d'obra altament qualificada per dur a terme els brodats als teus mitjons. Arribant així a dalt de tot en el sector del gènere de punt.

El brodat és l'ornament que fem amb agulla i fil sobre els mitjons. El producte del brodat és un dibuix que pot representar des de logos, textos, dibuixos i tot allò que vulguis per als teus mitjons totalment personalitzats. El brodat pot afegir relleu al teixit, brillantor i riquesa.

La possibilitat d'introduir 7/8 colors per mitjó.

Taula de Talles

Aquestes són els rangs de talles més habituals ja establerts per a la personalització dels mitjons, encara que es poden modificar d'acord amb els rangs de talles que necessita el client.

Les equivalències de les talles són:

 • Talla Infantil: des de la talla 24 fins a la 30
 • Talla S: des de la talla 30 fins a la 35.
 • Talla M: des de la talla 35 fins a la 40.
 • Talla L: des de la talla 40 fins a la 45.
 • Talla XL: des de la talla 45 fins a la 50.

*Qualsevol altra talla que no aparegui aquí consultar per correu.

Els mitjons són elàstics i flexibles, per la qual cosa s'adapten a diversos peus sense cap problema. Aquestes mesures són aproximades, tenint en compte que hi ha peus més amples, més estrets o amb diferents formes d'empenya. 

 

Per què triar-nos per a la personalització dels teus mitjons?

 • Som FABRICANT de mitjons, NO Intermediari: fabriquem, manipulem i enviem el mitjó personalitzat final.
 • Producte fet a Barcelona: a diferència d'altres empreses i marques de mitjons personalitzables, el nostre producte es fabrica i manipula a la nostra pròpia fàbrica tèxtil de Barcelona (Espanya), que podràs visitar sense cap mena de problema.
 • Personalització de mitjó total: pots escollir mitjó brodat o sublimat, i proposar-nos un disseny al teu gust, amb gran varietat de colors a escollir. 
 • Personalització de packaging: a més de crear el teu propi disseny per al mitjó, pots personalitzar tu mateix el packaging del mitjó, ja sigui faixa o cartró personalitzat
 • Experiència i professionalitat des de 1961 : empresa familiar amb més de 60 anys d'experiència al sector tèxtil
 • Última tecnologia de màquines: des de les màquines de mitjons Sangiacamo fins a les màquines actuals d'última generació Lonati. A Perfect Socks hem apostat aquests darrers anys a les últimes màquines del mercat, preparades per realitzar la millor qualitat i definició possible per als mitjons personalitzats.
 • Flexibilitat en el tallatge: fabriquem diferents tallatges de mitjó, que s'adapten a un rang de diverses talles. 

Comptem amb la millor tecnologia per confeccionar un mitjó

Com ho fem? Utilitzem màquines Lonati professionals que permeten la regulació de la pressió diferencial, unes costures invisibles (lin-toe), punys antipressió i moltes més característiques.

Obrir xat
Hola 👋
En què et podem ajudar?