Mitjons de
Crossfit Personalitzats

Mitjons de Crossfit personalitzats

Vols alçar el nivell del teu Crossfit? Fes-ho possible amb els teus mitjons a mida.

En un món on el fitness i l'estil s'entrellacen cada cop més, els mitjons de Crossfit personalitzats han esdevingut un accessori essencial per als amants de l'entrenament. A Perfect Socks, estem emocionats d'oferir-vos l'oportunitat de portar la vostra dedicació al Crossfit al següent nivell amb la nostra línia de mitjons personalitzats, fabricats localment i amb una comanda mínima reduïda per a més accessibilitat.

Ja sigui que siguis un atleta individual que busca destacar al gimnàs o un box de Crossfit que desitja un toc personalitzat per als seus membres, els nostres mitjons customitzats són l'elecció ideal. El nostre procés de personalització us brinda total llibertat creativa, des de la selecció de colors fins a la inclusió del vostre propi logo o disseny distintiu. Amb nosaltres, podeu estar segurs que la qualitat no es veu compromesa per la personalització; els nostres mitjons estan confeccionats amb teixits d'alta qualitat que ofereixen comoditat i rendiment durant les sessions d'entrenament més intenses.

Cada parell de mitjons es fabrica amb una atenció meticulosa al detall, garantint durabilitat i resistència fins i tot en les condicions més exigents del Crossfit. A més de ser una excel·lent manera d'expressar la teva individualitat al box, els nostres mitjons customitzats són un regal original i significatiu per als entusiastes del Crossfit a la teva vida. Ja sigui per celebrar èxits personals, mostrar suport a un amic o simplement per compartir la teva passió per l'esport, un parell de mitjons serà apreciat i usat una vegada i una altra.

Aleshores, per què conformar-se amb mitjons genèrics quan pots entrenar amb estil amb els nostres mitjons personalitzats de Crossfit? Contacta'ns avui mateix per sol·licitar un pressupost i començar a dissenyar els teus propis mitjons únics! És moment d'elevar el teu nivell i destacar al gimnàs amb un accessori que reflecteixi veritablement la teva passió pel fitness i l'estil. No esperis més per donar al teu equip d'entrenament un toc personalitzat i exclusiu amb Perfect Socks!

PAS A PAS

TIPUS

Tria el tipus de mitjó que estàs buscant: turmeller, canya mitjana, canya alta…

DISSENY

Passa'ns la teva idea: logo, colors, tot el que puguis imaginar.

LLIURAMENT

Rep els teus mitjons en el temps acordat segons la quantitat i els detalls de la teva comanda.

Tens un Box o un equip de Crossfit?

Personalització

packaging perfect socks
packaging perfect socks

ACLARACIÓ IMPORTANT.

Tingueu en compte que l'enviament d'aquest formulari correspon a una sol·licitud de pressupost i l'exemple de com quedaria el vostre mitjó us serà enviat a l'email facilitat tan aviat com sigui possible juntament amb el pressupost elaborat.

 

  • Cada mostra física té un cost de 100€ (disseny, posada en màquina i despeses d'enviament) a descomptar de l'import de la comanda.
  • Els colors poden patir una petita variació a causa de les diferents pantalles dordinador des de les quals sobserva.
  • Perfectsocks únicament utilitzarà els logotips de cada client exclusivament per al servei de les comandes.

Gràcies per la vostra confiança.

Obrir xat
Hola 👋
En què et podem ajudar?