Mitjons de Pàdel Personalitzats

Mitjons de Pàdel Personalitzats

A punt per impulsar el teu joc? Personalitza els teus Mitjons de Pàdel!

A Perfect Socks, ens entusiasma brindar-te l'oportunitat d'oferir-te mitjons de pàdel personalitzats que s'adaptin perfectament al teu estil i necessitats. Amb la nostra àmplia experiència en la creació de productes tèxtils d'alta qualitat, estem aquí per oferir-vos l'opció de dissenyar els vostres propis mitjons de pàdel segons les vostres preferències individuals.

Què fa que els nostres mitjons de pàdel personalitzats siguin tan especials? En primer lloc, utilitzem només teixits de la més alta qualitat per garantir la comoditat i el rendiment a la pista. Els nostres mitjons estan dissenyats per brindar un ajustament perfecte i una sensació de suavitat al contacte amb la pell, permetent enfocar-te en el teu joc sense distraccions.

Una característica emocionant del nostre servei és la possibilitat de customitzar mitjons escollint entre una àmplia gamma de colors per crear un disseny únic i cridaner. Ja sigui que prefereixis tons vibrants i audaços o colors més subtils i elegants, tenim opcions per a tots els gustos.

A més, oferim l'opció d'afegir el teu propi logotip o disseny als teus mitjons, cosa que et permet mostrar el teu suport al teu club de pàdel preferit o promocionar la teva marca a la pista. Quina millor manera de destacar i deixar una impressió duradora als teus companys de joc?

Si ets amo d'un club de pàdel o tens una marca relacionada amb aquest esport, som aquí per ajudar-te! El nostre equip de dissenyadors treballarà amb tu per crear els teus mitjons de pàdel personalitzats que reflecteixin la identitat i l'esperit del teu club o marca.

En resum, a Perfect Socks ens comprometem a brindar-te la millor experiència de personalització possible per als teus mitjons de pàdel. Des de la selecció de teixits d'alta qualitat fins a la possibilitat d'afegir el vostre propi logotip, estem aquí per ajudar-vos a destacar amb estil a la pista. No esperis més, contacta'ns avui mateix i comença a dissenyar els teus mitjons de pàdel personalitzats!

PAS A PAS

TIPUS

Tria el tipus de mitjó que estàs buscant: turmeller, canya mitjana, canya alta…

DISSENY

Passa'ns la teva idea: logo, colors, tot el que puguis imaginar.

LLIURAMENT

Rep els teus mitjons en el temps acordat segons la quantitat i els detalls de la teva comanda.

Tens un Club de Pàdel o una Marca de Pàdel?

Personalització

packaging perfect socks
packaging perfect socks

ACLARACIÓ IMPORTANT.

Tingueu en compte que l'enviament d'aquest formulari correspon a una sol·licitud de pressupost i l'exemple de com quedaria el vostre mitjó us serà enviat a l'email facilitat tan aviat com sigui possible juntament amb el pressupost elaborat.

 

  • Cada mostra física té un cost de 100€ (disseny, posada en màquina i despeses d'enviament) a descomptar de l'import de la comanda.
  • Els colors poden patir una petita variació a causa de les diferents pantalles dordinador des de les quals sobserva.
  • Perfectsocks únicament utilitzarà els logotips de cada client exclusivament per al servei de les comandes.

Gràcies per la vostra confiança.

Obrir xat
Hola 👋
En què et podem ajudar?